Προσωπικό

Κύριο μέλημα του Εργαστηρίου Χημικών & Μικροβιολογικών Αναλύσεων της ΔΙΑΛΥΝΑΣ Α.Ε είναι η προσφορά αξιόπιστων αναλύσεων και λύσεων στους πελάτες. Έτσι εξασφαλίζεται η επιτυχία, η ποιότητα, η παραγωγικότητα και η συμμόρφωση με τις νομοθετικές απαιτήσεις των πελατών.

Για την επίτευξη του παραπάνω στόχου, το Εργαστήριο της ΔΙΑΛΥΝΑΣ Α.Ε. στελεχώνεται από καταρτισμένο και υψηλά εκπαιδευμένο προσωπικό.

 

Διευθυντής του Εργαστηρίου

Από το 2015, Διευθυντής και υπεύθυνος Ποιότητας του Εργαστηρίου της ΔΙΑΛΥΝΑΣ Α.Ε. είναι ο Δρ. Ματθαίος Καββαλάκης.

Ο Δρ. Ματθαίος Καββαλάκης είναι Χημικός, Τοξικολόγος απόφοιτος του τμήματος Χημείας του Πανεπιστημίου Κρήτης και Διδάκτωρ Επιστημών Υγείας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης. Είναι πιστοποιημένος Τοξικολόγος (E.R.T. – European Registered Toxicologist) από την EUROTOX (Federation of European Toxicologists & European Societies of Toxicology).

Έχει πάνω από 10 έτη εμπειρίας σε χημικές, μικροβιολογικές & τοξικολογικές αναλύσεις, ενώ έχει συμμετάσχει σε διάφορα Ερευνητικά προγράμματα. Έχει δημοσιεύσει πάνω από 15 πρωτότυπα ερευνητικά άρθρα και πάνω από 25 περιλήψεις ερευνητικών μελετών σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά, κεφάλαια σε βιβλία και τόμους, ενώ έχει πάνω από 45 παρουσιάσεις σε διεθνή επιστημονικά συνέδρια. Επιπλέον, έχει μεγάλη εκπαιδευτική εμπειρία, αφού έχει διδάξει μαθήματα Χημείας, Αναλυτικής Χημείας, Ποιοτικού Ελέγχου & Περιβαλλοντικής Τοξικολογίας σε συνεργασία με Ιδιωτικούς Εκπαιδευτικούς Φορείς, αλλά και στα πλαίσια προγραμμάτων Δια Βίου Μάθησης ΑΕΙ για την Επικαιροποίηση Γνώσεων Αποφοίτων ΑΕΙ (ΠΕΓΑ) σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Κρήτης και το Πανεπιστήμιο Πατρών.

Είναι μέλος διάφορων Επιστημονικών Συλλόγων και κριτής σε αρκετά διεθνή επιστημονικά περιοδικά (International Journal of Environmental Analytical Chemistry, Food & Chemical Toxicology, Toxicology Reports, Human & Experimental Toxicology κ.ά.).

Κύλιση προς τα επάνω

Επικοινωνία: