Πιστοποιητικό επιδόσεων του Εργαστηρίου από τα ELQA για το 2020

Το Εργαστήριο Αναλύσεων της ΔΙΑΛΥΝΑΣ Α.Ε. συμμετείχε με επιτυχία σε Διεργαστηριακά Σχήματα Ελέγχου Ικανότητας για Βιοαναλυτικά Εργαστήρια, που διοργανώνονται από τον φορέα “Εξωτερικός Έλεγχος Ποιότητας Εργαστηρίων (ELQA)”.

Αναλυτικότερα, το Εργαστήριο συμμετείχε μέσα στο 2020 και διέπρεψε συγκριτικά με άλλα ιδιωτικά και δημόσια εργαστήρια ανά την Ελλάδα, στα παρακάτω διεργαστηρικά σχήματα:

A/AΔιεργαστηριακό Σχήμα:
1Φυσικοχημικού ελέγχου Πόσιμου Ύδατος
2Μικροβιολογικού ελέγχου Πόσιμου Ύδατος
3Φυσικοχημικού ελέγχου Λυμάτων
4Έλεγχος Legionella, Clostridium perfringens, Pseudomonas aeruginosa σε πόσιμο ύδωρ
5Έλεγχος ποιότητας ελαιολάδου

Τα Προγράμματα ELQA (External Laboratory Quality Assessment) είναι Διεργαστηριακά Σχήματα Ελέγχου Ικανότητας (Προγράμματα Εξωτερικού Ελέγχου Ποιότητας) που απευθείνονται σε Βιοαναλυτικά Εργαστήρια και υλοποιούνται υπό την επιστημονική εποπτεία του Πανεπιστήμιου Θεσσαλίας.

Ο σκοπός των Προγραμμάτων είναι διπλός. Αφενός η δημιουργία ενός μηχανισμού συστηματικής εξωτερικής αξιολόγησης της αξιοπιστίας των εργαστηριακών μετρήσεων των εργαστηρίων (Quality Assessment) και αφετέρου η δημιουργία ενός μηχανισμού επιστημονικής υποστήριξης για τη διασφάλιση της ποιότητας (Quality Assurance) των εργαστηριακών εξετάσεων.

Το Εργαστήριο Αναλύσεων της ΔΙΑΛΥΝΑΣ Α.Ε., με τη συμμετοχή σε διεργαστηριακές δοκιμές, διασφαλίζει και τεκμηριώνει την αξιοπιστία και την ακρίβεια των χημικών και μικροβιολογικών αναλύσεων που παρέχει.

Δείτε παρακάτω το πιστοποιητικό επιδόσεων του Εργαστηρίου μας για το 2020:

Πιστοποιητικό επιδόσεων του Εργαστηρίου από τα ELQA για το 2020

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Κύλιση προς τα επάνω

Επικοινωνία: