Εκπαιδευτικό σεμινάριο στο NANA GOLDEN BEACH

Το Εργαστήριο Χημικών & Μικροβιολογικών Αναλύσεων της ΔΙΑΛΥΝΑΣ Α.Ε. διοργάνωσε με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή, την Δευτέρα 4 Απριλίου 2022, δίωρο (2) εκπαιδευτικό σεμινάριο προσωπικού για λογαριασμό του ομίλου επιχειρήσεων ΚΑΡΑΤΖΗΣ Α.Ε. και συγκεκριμένα του ξενοδοχείου NANA GOLDEN BEACH.

Το σεμινάριο με θέμα “Εισαγωγικές έννοιες και η σημασία της ορθής εφαρμογής και παρακολούθησης του συστήματος HACCP, κατά τη λειτουργία ενός ξενοδοχείου” παρακολούθησαν πάνω από 50 άτομα προσωπικό του ξενοδοχείου που στελεχώνουν τις κουζίνες και τα εστιατόρια του NANA GOLDEN BEACH.

Στα πλαίσια του σεμιναρίου έγιναν επισημάνσεις για τις βασικές αρχές της Υγιεινής & Ασφάλειας των τροφίμων, τις ευθύνες και τις αρμοδιότητες του προσωπικού μέσα στην κουζίνα ενός ξενοδοχείου, το Σύστημα Ανάλυσης Κινδύνων και Κρίσιμων Σημείων Ελέγχου (HACCP) αλλά και την εφαρμογή του σε Ξενοδοχειακές Μονάδες. Επίσης, εξετάστηκαν και συζητήθηκαν όλοι οι πιθανοί κίνδυνοι που μπορεί να οδηγήσουν σε ένα μη ασφαλές τρόφιμο, καθώς και οι δυνητικές συνέπειες που μπορεί να έχουν στον καταναλωτή. Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν τη σωστή διαχείριση των τροφίμων, από την παραλαβή μέχρι και την κατανάλωσή τους, ενώ επιγραμματικά έγινε και μια σύντομη αναφορά στην σχετική νομοθεσία που αφορά τα τρόφιμα.

Εισηγητής στο σεμινάριο ήταν ο Διευθυντής του Εργαστηρίου Αναλύσεων της ΔΙΑΛΥΝΑΣ Α.Ε., Δρ Καββαλάκης Ματθαίος (Χημικός- Τοξικολόγος, PhD ERT). O Δρ Καββαλάκης είναι εγκεκριμένος εκπαιδευτής ενταγμένος στα μητρώα του Ενιαίου Φορέα Ελέγχου Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ., ΑΠ 30141393449), σύμβουλος/ εξωτερικός συνεργάτης κατά παραγγελία για τον Ευρωπαϊκό Φορέα Ελέγχου Τροφίμων (EFSA) και πιστοποιημένος Υπεύθυνος Περιβαλλοντικής Διαχείρισης, Υγείας και Ασφάλειας Επιχειρήσεων από διαπιστευμένο φορέα πιστοποίησης σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO/IEC 17024 (UNICERT, ELLSKIENV013612).

Το Εργαστήριο Χημικών & Μικροβιολογικών Αναλύσεων της ΔΙΑΛΥΝΑΣ Α.Ε. στα πλαίσια των συνεργασιών του, αλλά και της αυξημένης ευαισθησίας σε θέματα διασφάλισης της ποιότητας και της παροχής υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών, παρέχει εκπαιδευτικά σεμινάρια από έμπειρο και άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό προσωπικό της εταιρείας ΔΙΑΛΥΝΑΣ Α.Ε.. Με τον τρόπο αυτό παρέχει ολοκληρωμένη συνεργασία σε θέματα που άπτονται του ποιοτικού ελέγχου και της διασφάλισης της Δημόσιας Υγείας.

Εκπαιδευτικό σεμινάριο στο NANA GOLDEN BEACH

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Κύλιση προς τα επάνω

Επικοινωνία: